Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Excursionista del Penedès obrirà un nou local que els permeti acollir més activitats

Els objectius de l’entitat son rejovenir i atraure a nous associats, augmentar l’espai d’emmagatzematge de material i poder oferir més activitats

El Centre Excursionista del Penedès és una de les entitats amb més associats de la comarca, i després de veure que la mitjana d’edat era alta i voler atraure a més socis i implicar al jovent, van decidir comprar l’espai de l’antiga bolera, al carrer Pere el Gran. Tot amb la voluntat de fer una nova seu social, amb una zona esportiva amb gimnàs i boulder exclusiu als associats i associades, així com una àrea social oberta al públic, tot atenent a les necessitats pels socis del Centre.

Aquests dies, un equip de socis està acabant de muntar les preses de la zona boulder. Per tal de reduir costos, s’han fet treballs voluntàriament i a més s’ha reaprofitat material d’antigues sales d’escalada de Vilafranca.

Pep Terrades destaca que l’objectiu de la nova seu social és potenciar un punt de trobada per les 14 seccions que conformen actualment l’entitat i pels més de 800 socis que en formen part i a més créixer en visibilitat.

Tot i això, hi ha diversos espais que no s’han pogut finalitzar per manca de pressupost, així que falta completar alguns equipaments.

Per aquest motiu s’ha posat en marxa una campanya de finançament, apadrinant una de les preses que conformen el rocòdrom, per un valor de 20 euros.

Les donacions es poden efectuar a través de la pàgina web cep.cat o en efectiu a algun centre col·laborador del Centre; Papereria Kerpe, Clínica Fisioteràpia Mònica Guilera, Local actual del CEP (C/ Pare Martí Grivé, amb horari de secretaria, els dilluns, dimecres i divendres de 19:30 h a 21 h).

Amb tot, amb el nou local es pretén donar un servei d’entitat sense ànim de lucre oberta a activitats destinades als socis i al públic de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: