Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellví de la Marca enceta la temporada de rues de carnaval a l’Alt Penedès

El de Castellví de la Marca ha estat, a més, el primer carnaval amb músiques no sexistes, ja que des de l’Ajuntament es volen abolir els missatges sexistes o lgtbifòbics.

Aquest cap de setmana els carrers de La Múnia s’han guarnit de plomes i colors encetant la temporada de rues de carnaval a la comarca.

Una vintena de carrosses i comparses sortien dissabte al vespre, en un carnaval que tornava a la normalitat, després de dos anys condicionat per la pandèmia de la Covid-19. La regidora de cultura de l’Ajuntament de Castellví, Núria Arnau, destacava que s’havia recuperat el nombre d’inscripcions a la rua.

El tret de sortida del carnaval es donava amb el pregó i la presentació dels personatges i la carrossa del Rei i la Reina del carnaval. Uns personatges que donen vida els Diables-Els Cremats i creats especialment per l’ocasió. Els nous personatges són el fil conductor i dónen sentit a tots els actes del cap de setmana.

El regidor de festes, Eliseu Alegre, apuntava els actes que completen la setmana de carnaval a Castellví. Amb tot, el de Castellví de la Marca era a més el primer carnaval amb músiques no sexistes, ja que des de l’Ajuntament es volen abolir els missatges sexistes o lgtbifòbics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: