Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local de Vilafranca rescata dues persones en un incendi al carrer Jaume Balmes

La Policia Local de Vilafranca rescata dues persones en un incendi al carrer Jaume Balmes

Els agents van entrar i van poder localitzar, enmig d’un fum intens, un home adult i un menor d’edat.

L’avís va arribar a la prefectura de la Policia Local poc abans de les 2 de la matinada en rebre una trucada comunicant que sortia molt de fum d’un pis al carrer Jaume Balmes, núm. 21. Al moment es van comissionar totes les patrulles i la primera que va arribar va comprovar que de la porta del domicili sortia una gran quantitat de fum i al replà hi havia diverses persones, manifestant que encara hi havia persones a l’interior del pis.

Els agents van entrar i van poder localitzar, enmig d’un fum intens, un home adult i un menor d’edat.
Un dels agents va evacuar la persona adulta i l’altre va agafar en braços el nen de 7 anys i van sortir de l’habitatge. Posteriorment els agents van haver d’accedir novament a l’interior, ja que els veïns apuntaven la possibilitat que encara hi hagués alguna persona més a l’interior. Finalment no es va trobar ningú. Posteriorment, els Bombers van constatar que efectivament ja no hi quedava ningú més.

El fum intens el van provocar dues olles que s’havien deixat al foc durant un llarg període de temps.
El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, ha felicitat els agents “per la seva rapidesa, decisió i compromís” i ha lloat la col·laboració de tots els efectius i cossos de seguretat “que va permetre que aquest incident tingués un final feliç”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: