Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra detenen l’autor de dos robatoris violents a Sant Sadurní d’Anoia

Mossos de la comissaria de Sant Sadurní van detenir el 18 de gener, un jove de 19 anys com a presumpte autor dos robatoris violents i diversos robatoris amb força interior de vehicle.

Els fets van passar el mateix dia a les dues del migdia. L’autor va amenaçar un home i una dona amb una arma blanca amb la intenció de sostreure’ls els telèfons mòbils, tot i que finalment no ho va aconseguir.
Dotacions dels Mossos, conjuntament amb la Policia Local, van iniciar la recerca del jove i, gràcies a la informació facilitada per testimonis, van localitzar-lo i detenir-lo, pocs minuts després, mentre intentava forçar una furgoneta estacionada al carrer Vilarnau. En el marc de l’escorcoll, els agents van localitzar sis navalles de diversos tipus i un martell.
Els investigadors van aconseguir relacionar-lo amb un total de quatre robatoris amb força a interior de vehicle, comesos el mateix dia. L’arrestat, amb set antecedents policials anteriors, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: