Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dos dies de dol a Pontons per un crim masclista

Dos dies de dol a Pontons per un crim masclista

Les restes de la dona -que, presumptament, va morir a mans del seu marit l’any 2021- han estat trobades aquesta setmana en una finca del municipi

L’Ajuntament de Pontons ha viscut avui dissabte al migdia una concentració ciutadana per condemnar l’assassinat d’una dona al municipi, les restes de la qual han estat trobades aquesta setmana en una finca de Pontons. Segons ha explicat l’alcalde, Josep Tutusaus, la dona va morir el 2021 a mans del seu marit.

En una declaració institucional, Tutusaus ha fet una crida al rebuig a la violència masclista i ha insistit que el presumpte assassí va escollir la localitat de forma “circumstancial”, ja que està allunyada de grans carreteres, “hi ha molt bosc i, a més, no tenim policia local”. Pontons ha declarat dos dies de dol per l’assassinat de la dona, un fet que des del municipi s’ha considerat que s’assembla “a una pel.lícula de terror”.

El presumpte autor del crim està en presó provisional sense fiança des de dijous i el cas segueix sota secret de sumari, tot i que ja ha transcendit que el presumpte assassí va comprar un terreny a Pontons i uns mesos més tard va començar a fer un forat sospitós a la finca, cosa que va alertar el primer tinent d’alcalde i també a alguns veïns i veïnes, que van avisar a la Guàrdia Civil.

Un cop obtinguts els permisos, la policia va entrar a la finca fa pocs dies i van descobrir les restes de la dona soterrades i repartides en diverses bosses de plàstic. Segons la investigació, els fets van tenir lloc l’estiu del 2021 i no constaven antecedents de violència entre la parella.

Més informació a: https://www.rtvvilafranca.cat/2023/01/un-detingut-a-vilafranca-entra-a-preso-provisionalment-per-la-mort-violenta-de-la-seva-parella/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: