Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní avança per complir les necessitats d’habitatge social que marca el PLH

L’INCASÒL i l’Ajuntament de Sant Sadurní han presentat la nova promoció d’habitatges de lloguer assequible.

Seran 29 habitatges de lloguer situats a l’avinguda Francesc Macià, 25-27 i aniran destinats a joves i a gent gran.

L’alcalde de Sant Sadurní, Ton Amat, ha valorat molt positivament la col·laboració entre administracions i el fet que amb aquests pisos i els terrenys que l’Ajuntament cedirà per fer dues promocions de pisos de protecció oficial més es cobrirà el 70% del que marca el Pla d’Habitatge.

Per la seva part, el regidor d’Habitatge i Urbanisme, Xavier Rodríguez, ha explicat que els 29 habitatges dotacionals destinats als joves i a la gent gran suposen un pas important per donar resposta a les necessitats urgents d’habitatges en règim d’arrendament a preus assequibles que hi ha al municipi.

La promoció d’habitatges és de planta baixa més tres plantes pis: la majoria de pisos són de dos habitacions però també n’hi ha cinc amb tres habitacions. Tots els habitatges incorporen la perspectiva de gènere i l’edifici compleix criteris d’eficiència energètica.

Des de l’equip d’arquitectes d’Oikosvia Arquitectura, Manuel Ortiz ha destacat que la urbanització de l’entorn de l’edifici també formarà part del projecte.

Finalment, Maria Sisternas, directora de l’INCASÒL, ha destacat la importància d’aquest tipus de promocions en ciutats com Sant Sadurní i ha assegurat que seguiran de prop tot el projecte fins al lliurament de les claus dels pisos.

La darrera promoció d’habitatge públic que va fer a Sant Sadurní va ser al 2005.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: