Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Operació conjunta de Policia Local, Mossos i Policia Nacional al barri de l’Espirall

Operació conjunta de Policia Local, Mossos i Policia Nacional al barri de l’Espirall

Ahir dijous, la Policia Local de Vilafranca, el cos de Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional van dur a terme una intervenció policial planificada al barri de l’Espirall de Vilafranca.

Ahir dijous, la Policia Local de Vilafranca, el cos de Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional van dur a terme una intervenció policial planificada al barri de l’Espirall de Vilafranca. L’operatiu dels cossos de seguretat es va allargar durant una hora i mitja i es va centrar en un establiment situat a la cantonada dels carrers Espirall i Sant Sadurní d’Anoia, especialment conflictiu.

En l’operatiu es van identificar 28 persones. Dues persones van ser detingudes: una per delicte contra la salut pública i una altra per un requeriment, ja que constava contra ell una ordre judicial. També es van interposar tres denúncies a l’Ordenança de Civisme per falta de respecte i per escopir a la via pública i tres denúncies més per tinença i/o consum de drogues.

D’altra banda, la Policia Nacional va incoar sis expedients per infraccions a la llei d’estrangeria i la Policia Local va denunciar l’establiment per motius administratius, segons informen des del cos de Mossos d’Esquadra.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, emmarca aquesta actuació “dins de les accions de prevenció i control que s’estan duent a terme, des de fa temps, a l’Espirall amb l’objectiu de millorar i garantir la seguretat al barri”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: