Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’encesa de llums de Nadal de Sant Sadurní en l’inici de la campanya de dinamització comercial

Un dels elements més destacats de la nova il·luminació és un arbre gegant instal·lat a la plaça de l’Ajuntament i que compta amb nova il·luminació i decoració.

SOM Sant Sadurni i la regidoria de Comerç col·laboren un any més en la dinamització de la campanya de Nadal, que des de l’1 de desembre i fins al 6 de desembre proposa diverses accions com un sorteig de paneres i un calendari d’advent que sortejarà premis cada dia.

Fins al 6 de gener també es repartiran 1.000 euros més en premis entre els clients que facin ús de la targeta de fidelització de SOM Sant Sadurní.

La regidora de Comerç, Eva Cruces, assenyala la coopareció amb Som Sadurní i el desig que la campanya de Nadal sigui exitosa.
Durant aquestes setmanes també s’han previst activitats i concerts al carrer. El 17 de desembre s’instal·laran jocs gegants al carrer Raval; el dia 22 un espectacle itinerant de màgia i el divendres 23 el tradicional Tió popular i solidària, amb el suport de l’associació Qui té a quí. I el darrer dia de l’any ambientació musical amb el grup Trifàsic amb gel.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: