Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La DO Penedès atorga a Miguel Agustín Torres el reconeixement “Senyor del Vi”

La DO Penedès atorga a Miguel Agustín Torres el reconeixement “Senyor del Vi”

La DO Penedès ha fet entrega aquest dimarts del seu màxim guardó de reconeixement, anomenat “Senyor del Vi” a Miguel Agustín Torres, president del celler Família Torres.

En el marc d’un dinar celebrat al restaurant Pícnic de Sitges, l’acte ha reunit a més d’una trentena de representants de sindicats i de cellers que han volgut acompanyar Torres en un reconeixement molt celebrat per tots els cellers de la denominació d’origen. L’acte també ha comptat amb la presència de la Directora General de l’INCAVI, Alba Balcells.

El plenari de la DO Penedès va aprovar atorgar el reconeixement “Senyor del Vi” a Miquel A. Torres per la seva gran carrera professional vitivinícola centrada en el treball per enfortir els vins Penedès i en la innovació per la preservació de medi ambient. En el seu parlament, Torres ha destacat la gran qualitat de vins que s’elaboren al Penedès i ha animat especialment als joves a continuar el llegat de les generacions anteriors, posant de relleu la preservació del medi ambient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: