Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ignasi Terraza ‘Unusual Trio’ aquest dissabte al Vinseum de la mà del Jazz Club Vilafranca

Ignasi Terraza ‘Unusual Trio’ aquest dissabte al Vinseum de la mà del Jazz Club Vilafranca

Més de sis anys després de la seva darrera visita, l’Ignasi Terraza torna a Vilafranca a un concert dins del cicle habitual del Jazz Club, per oferir una formació de trio diferent a l’habitual.

Tal com ho va fer aleshores es presenta amb una formació de trio, però aquest cop ho fa sense un dels instruments habituals, el contrabaix. És precisament l’absència del contrabaix el que Terraza pretén explorar acompanyat de Lluc Casares i Esteve Pi, oferint un repertori que recorda formacions històriques com les de Benny Goodman amb Teddy Wilson, Lester Young amb Nat “King” Cole o Bill Pierce amb Hank Jones.

El pianista barceloní, un dels jazzistes europeus més reconeguts en l’àmbit internacional, combina la seva tècnica exquisida i el swing que tots coneixem, amb un altre dels primeres espases del nostre jazz: Lluc Casares, saxofonista i clarinetista que en el decurs de la seva carrera ha tocat amb músics com Dr. John, Nicholas Payton, Grant Stewart, Ben Van Gelder o Benjamin Herman.

El tercer pilar de la formació és el bateria Esteve Pi. Habitual de les formacions de l’Ignasi Terraza amb l’Andrea Motis i de l’Antonio Serrano Quartet, col·labora regularment amb pianistes de la talla de Cyrus Chestnut o Benny Green.

Fotografia de Fernando Prats

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: