Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca tanca fora del descens un any 2022 de patiment i canvis

En matèria esportiva 2022 no serà recordat com un dels millors de la història del FC Vilafranca. Això no vol dir que sigui un any que passi directament a l’oblit.

Sobretot per la gran notícia que marcava el final de l’entrenador més llegendari de la història de l’entitat.

Després d’un any difícil des de l’inici, el degà aconseguia salvar la categoria in-extremis i mantenir-se una temporada més a la Tercera Federació. Només 3 victòries en 16 partits van tirar per terra un inici d’any que feia somiar amb un Vilafranca lluitant novament per l’ascens.

L’estiu ens deixava la notícia de la continuïtat d’Ivan Moreno com a entrenador de l’equip per novena temporada consecutiva i també d’un altre nom propi com Victor Oribe. A partir d’aquí, estiu mogut en matèria de fitxatges, amb un gabadal de feina pel director esportiu Pablo Amantini.

Malgrat la lliga va començar amb victòria, la mala ratxa de resultats i la poca sintonia entre l’entrenador i la direcció esportiva van posar punt i final a la bonica història d’Ivan Moreno a Vilafranca el passat 21 d’octubre.

Pocs dies després començava l’etapa de Cristian García com a entrenador del FC Vilafranca. L’equip, amb una situació crítica a nivell de joc i resultats, necessitava una reacció.

En el tram final d’any, sembla que l’equip ha revifat i ha mostrat una reacció en forma de victòries i de gols. Uns gols que, per contra s’han resistit a casa, on l’equip només ha marcat 3 gols aquesta temporada.

L’equip va aconseguir deixar enrere les posicions de descens, i tanca l’any 12è classificat, amb 16 punts, 3 per sobre de la zona de perill.

El Vilafranca tanca l’any i començarà un 2023 amb l’objectiu que sigui molt més tranquil en tots els sentits, buscant la permanència a la Tercera Divisió. Serà, això sí, un any de canvis. A partir de l’estiu, hi haurà més canvis als despatxos, quan Manel Ortiz, actual president del Moja, substituirà a Joan Soler al capdavant de l’equip.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: