Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una impugnació endarrereix la previsió d’obertura del nou Vinseum

Una de les empreses candidates a la contractació del Lot B, la producció audiovisual, ha interposat un recurs especial que ha paralitzat el concurs,

Segons una nota de premsa del mateix Vinseum, un «defecte de forma del plec administratiu» obliga al museu a declarar nul el procediment i a tornar a obrir el concurs per a la contractació de la producció audiovisual.

El passat 14 d’octubre el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic va comunicar al museu la interposició d’un recurs especial per part d’una UTE, una unió temporal de tres empreses penedesenques candidata al procés de licitació del Lot B per a la producció audiovisual de l’exposició del futur Vinseum. Revisades totes les al·legacions presentades en el recurs especial en matèria de contractació, el museu ha decidit desistir del procediment i ha anunciat que el tornarà a repetir, tal i com ha suggerit l’Àrea de Serveis Jurídics de l’Ajuntament de Vilafranca.

Pel que fa a la producció del Lot A de la licitació, encarregat de la producció i muntatge museogràfic, segueix el calendari previst. La UTE Sono-Croquis, sota la direcció d’obra del despatx Varis Arquitectes, responsables del disseny expositiu, ja ha començat a treballar per produir i muntar la nova museografia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: