Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició ‘Signes i escriptures’ arriba al Claustre dels Trinitaris

L’exposició itinerant fa un recorregut en l’evolució des del signe primitiu fins l’ús del llenguatge en les obres d’art contemporani

Al llarg del 2022 l’exposició ha viatjat per Vilanova i la Geltrú, Caldes d’Estrac i la seva tercera parada és Vilafranca del Penedès on s’hi ha establert fins al dia 18 de desembre.

Xavier de Luca és responsable de projectes a la fundació Suñol i explica que l’exposició analitza l’us del signe de les obres d’art contemporani, organitzat en 4 capítols. Es crea un espai de reflexió sobre el paper del signe i l’escriptura en les arts plàstiques de la segona meitat del segle XX. L’exposició dibuixa un recorregut sobre aquestes aplicacions simbòliques, com a estructuració del pensament i com a posterior expressió estètica.

El responsable de projectes de la fundació Suñol apunta que a través de l’exposició es fa una evolució del llenguatge des del signe més primitiu.

Així doncs, es dibuixa un recorregut sobre aquestes aplicacions simbòliques, com a estructuració del pensament i com a posterior expressió estètica.

Amb tot, l’exposició compta amb el suport del Programa d’Itineràncies del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: