Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’espectacle ‘Cadires’ tanca la temporada de teatre divendres al claustre dels Trinitaris

L’espectacle ‘Cadires’ tanca la temporada de teatre divendres al claustre dels Trinitaris

Aquest divendres es posa punt final a la temporada de teatre, i el proper divendres dia 10 de juny es tancarà la temporada de concerts.

Com cada any, els darrers espectacles de teatre i música se celebren al claustre dels Trinitaris. Aquest divendres i el vinent serviran de clausura d’una temporada de recuperació. L’espectacle d’aquest divendres 3 de juny, a les 8 del vespre ‘Cadires’ aplega dos grans noms del teatre català. Mont Plans, amb una reeixida trajectòria vinculada a la comèdia, i Oriol Genís, un actor vinculat al teatre independent i de text.

Inspirant-se en el clàssic del teatre de l’absurd de Ionesco ‘Les Cadires’, els dos intèrprets despleguen per als espectadors, en un to desenfadat i íntim, tota una trajectòria carregada de records que els són propis, però també retraten un país.

El proper divendres 10, al mateix espai del claustre dels Trinitaris, tindrà lloc el darrer concert de la temporada. Serà ‘Tranquila. Celeste Canta a Chavela’, un homenatge a Chavela Vargas, amb la veu de Celeste Alías, amb el qual es tancarà definitivament la programació professional fins al proper mes de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: