Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’orquestra Camerata Penedès apropa la música a les residències d’avis vilafranquines

A banda de les residències de gent gran, aquesta iniciativa visitarà joves migrats i les escoles de primària de Vilafranca.

‘Camerata apropa’ és el projecte d’iniciativa social que l’orquestra Camerata Penedès ha iniciat gràcies a la subvenció de la Fundació Pinnae. Es tracta de portar la música clàssica als col·lectius que hi tenen un difícil accés. Ho explicava el músic Ernest Martínez.

La musicoterapeuta Roser Ríos va ser l’encarregada de guiar el taller musical. La tallerista va utilitzar recursos de musicoteràpia i hi va haver activitats com audicions, cant i moviment seguint la música.

Amb aquesta iniciativa es pretén portar la música als patis i espais oberts de les residències amb les distàncies de seguretat necessàries per la Covid-19. El passat 13 d’abril la Camerata Penedès va passar la residència Mare Ràfols, al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny i a l’Inglada Via. A aquesta darrera estaven molt contents de rebre aquesta visita. Ho explicava la directora de l’Inglada Via, Marga Padullés.

Durant la temporada 2021 ‘Camerata Apropa’ oferirà tallers a diferents col·lectius d’accés limitat a la Cultura i els oferirà un taller musical amb l’orquestra en directe. A banda de les residències de gent gran, aquesta iniciativa visitarà joves migrats i les escoles de primària de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: