Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concert solidari Classicampert celebra la seva desena edició amb un ampli ventall d’artistes

L’auditori de Vilafranca va acollir la desena edició del concert solidari Classicampert que organitza cada any l’associació Ampert

Ampert treballa per millorar la qualitat assistencial donada als malalts que patreixen càncer. Un ampli ventall d’artistes i grups musicals van prendre part al concert amb l’objectiu de promoure la cultura musical a la comarca.

El periodista de Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, Alex Santamaria, va ser l’encarregat de presentar l’espectacle que va complir les expectatives que s’havien generat.Cal tenir en compte que el concert no es va poder organitzar ni el 2020 ni el 2021 a causa de la pandèmia i des d’Ampert estaven molt il.lusionats de poder recuperar un dels seus esdeveniments anuals de referència.

Entre els artistes que van actuar a l’auditori vilafranquí hi havia la soprano Cristina Koch, el TrioVinea o el cor format per membres de diferents corals locals com ara la Polifònica, L’Espinguet, Xamusia, Laroc o Kandenit.

Els 10 euros del preu de l’entrada per adults i els 5 pels menors de 16 anys, així com els diners obtinguts a través de Bizum, es destinaran als projectes que té en marxa l’associació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: