Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Convocatòries del Ball de Panderos i del Ball d’en Serrallonga

Convocatòries del Ball de Panderos i del Ball d’en Serrallonga

Les persones interessades han de ser majors de 18 anys.

Els Balls de Panderos i d’en Serrallonga de Vilafranca busquen nous components de cara a la propera Festa Major. El Ball de Panderos busca 2 balladors i 1 balladora. Les persones interessades han de ser majors de 18 anys i s’han d’adreçar a la convocatòria que tindrà lloc divendres 2 de desembre, a les 20.30h, a l’Escorxador.

D’altra banda, el Ball d’en Serrallonga de Vilafranca també busca nous balladors. Les persones interessades han de ser majors de 18 anys, no poden tenir antecedents penals i s’han d’adreçar a la convocatòria que tindrà lloc divendres 2 de desembre, a les 21.15h, també a l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: