Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca dona la benvinguda als nous balladors i balladores de la Festa Major

Per altra banda els administradors han programat l’espectacle ‘La Niña Bonita’ del Peyu el 4 de juliol a les 9 del vespre al teatre Casal

Aquest dijous Cal Bolet ha acollit un acte de benvinguda als balladors i balladores que s’incorporen a la Festa Major de Vilafranca. La regidora de Cultura, Àngels Dalmau, va agrair la participació de tots els joves que formaran part enguany de la més típica en una jornada que volia ser el màxim integradora possible.

En el transcurs de l’acte també van parlar els administradors de la festa i diversos ex-balladors com ara Fèlix Mach i Xavi Aranda, que van explicar de forma original quin és l’origen de la festa, perquè es balla i quin sentit té el ball que fan. La seva intervenció va posar en valor el patrimoni material i immaterial de la Festa Major.

Per altra banda destacar que els administradors i administradores han programat l’espectacle ‘La Niña Bonita’ del Peyu. Serà el dijous 4 de juliol, a les nou del vespre, al teatre Casal. La compra d’entrades es pot fer a un preu de 20 euros telemàticament a través de la pàgina web del Casal i presencialment a les taquilles del mateix teatre, durant l’hora prèvia a l’inici de l’espectacle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: