Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CLILAB Diagnòstics celebra el vintè aniversari recordant la pandèmia de Covid i mirant al futur

El laboratori central del Consorci del Laboratori Intercomarcal de l’Alt Penedès, l’Anoia i el Garraf està situat a Vilafranca, al costat de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

El Consorci del Laboratori Intercomarcal de l’Alt Penedès, l’Anoia i el Garraf és una entitat pública de caràcter associatiu que integra els serveis de laboratori de diferents centres sanitaris per tal d’optimitzar els recursos existents i garantir una atenció de qualitat i proximitat. El seu laboratori central està situat a Vilafranca, al costat de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. El CLILAB compleix 20 anys i aquest divendres ha tingut lloc l’acte central de la celebració de l’aniversari a l’Auditori de Vilafranca.

L’acte ha comptat amb una taula rodona que ha servit com a reflexió sobre l’abans i el després de la pandèmia però també per mirar cap als reptes del futur.

El model del consorci, que vint anys després i amb situacions molt complexes com la de la pandèmia, s’ha demostrat d’èxit, també ha centrat algunes de les intervencions de l’acte.

La regidora de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda a la jornada.

CLILAB Diagnòstics està participat pel CatSalut, l’Institut Català de la Salut, el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf i el Consorci Sanitari de l’Anoia. El Consorci va iniciar l’activitat el dia 1 de gener del 2002, ampliant des de l’any 2007 el seu àmbit d’actuació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: