Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres al carrer Tossa de Mar inicien la segona fase en un nou tram

Aquesta setmana han començat les obres de la segona fase del carrer Tossa de Mar, concretament en el tram que va des del carrer Ramon Freixas al carrer Amàlia Soler.

Igual que en el primer tram, que està en execució, els treballs s’inicien amb la renovació de la xarxa d’abastament d’aigua i de sanejament i a continuació seguiran les obres de reurbanització. Aquest projecte està inclòs en el Pla d’Intervenció Integral al Centre i al carrer Comerç (PIICC) i té per objecte crear un nou eix cívic i comercial al barri. Per això, s’amplia l’espai públic destinat a vianants, amb amplades mínimes d’1,80 metres, pacificant el trànsit rodat i racionalitzant l’aparcament.

L’amplada de vorera actual i la proximitat dels arbres a les façanes del edificis no compleixen la normativa actual d’accessibilitat i, per això, en aquest tram també es plantaran arbres nous per substituir l’arbrat existent, sobretot moreres molt velles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: