Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Laura Borràs assisteix al Cavatast i apunta que la sortida del govern enforteix al partit

En menys de 24 h Junts aconsegueix 200 nous militants

Laura Borràs visitava la XXVIa Mostra de caves i gastronomia de Sant Sadurní, dissabte, l’endemà de conèixer la notícia del trencament del govern de Junts amb Esquerra. Els militants del partit decidien per més d’un 55% sortir del govern en una consulta interna.

El Cavatast era el primer acte al qual assistia Borràs, qui confirmava que la sortida del Govern havia estat una decisió totalment democràtica i a partir de la qual el partit en sortia enfortit.

Ton Amat, alcalde de Sant Sadurní, coneixia la notícia en plena presentació de la fira i valorava positivament que es generés el debat entre la militància. Amat a més, demanava calma i reflexió.

La principal preocupació és cap on desembocarà aquesta decisió pel que fa a les eleccions municipals, Xavier Vidiella és president de la Vegueria Penedès i veu un futur esperançador. Confirma que en menys de 24 h més de dues-centes persones noves s’havien afiliat al partit.

Amb tot, una de les qüestions que estan sobre la taula, a poc més de mig any per les municipals, és el futur dels pactes de govern dels diversos municipis i també de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: