Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cellers Maset posa en marxa un centre logístic a La Granada i adquireix 40ha de vinya ecològica

Cellers Maset posa en marxa un centre logístic a La Granada i adquireix 40ha de vinya ecològica

L’empresa de La Granada Cellers Maset ha posat en marxa en nou centre logístic al municipi, ocupant deu parcel·les ja urbanitzades del polígon de la Teuleria.

L’espai és de 6.000 metres quadrats i disposa de 10 molls de càrrega i descàrrega, doblant la superfície de l’antic centre logístic.

L’edifici, ubicat al costat de la C-15 i a pocs quilòmetres de l’AP-7, abastirà les 34 delegacions del celler repartides a l’estat espanyol i les delegacions d’Andorra i Alemanya. Segons l’empresa, aquest nou centre donarà feina a 20 persones de forma directa i s’espera arribar a 50 en els pròxims anys.

D’altra banda, Cellers Maset ha adquirit aquest any 40 noves hectàrees de vinya ecològica a la finca coneguda com la Teuleria dels Àlbers per a elaborar els caves de guarda superior. Situada a un quilòmetre de l’actual celler, al nord-oest del municipi de la Granada, està a 272 metres d’altitud sobre el nivell del mar damunt de sòls majoritàriament argilo-calcaris rics en fòssils marins, «característiques idònies per a elaborar caves de llarga criança». Les 40 hectàrees de vinya estan dividides en petites finques i bancals en què es cultiven les tres varietats tradicionals del Penedès: xarel·lo, macabeu i parellada.

Segons Marc Massana, responsable de Maset, aquest és el primer pas per a consolidar un «ambiciós projecte que vol finalitzar amb la construcció d’un nou celler en els anys vinents».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: