Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca acollirà un homenatge als consistoris de la 2a República

Vilafranca acollirà un homenatge als consistoris de la 2a República

També l’estrena d’un documental sobre el Pla Barenys.

El Ple de l’Ajuntament va aprovar en el seu dia per unanimitat reconèixer la tasca realitzada pels regidors de la vila durant la Segona República.
Aquest reconeixement es vol fer extensiu al conjunt de la ciutadania que va defensar el valors republicans de llibertat, igualtat i fraternitat des de l’acció cultural, sindical i política.
Així doncs, aquest proper divendres tindrà lloc un acte d’homenatge als consistoris vilafranquins durant la Segona República. Serà a les set de la tarda al Teatre Municipal Cal Bolet, en què s’homenatjarà als polítics d’època republicana i on s’han convocat els familiars d’uns 70 regidors d’aquell període, la majoria dels quals va patir de forma directa o indirecta la repressió de la dictadura franquista.
D’altra banda, el dijous 6 d’octubre, a les set de la tarda a l’auditori del Vinseum, s’estrenarà el documental ‘Pla Barenys. La Vilafranca que hagués pogut ser’, produït per Penedès TV i que compta amb la participació de l’arquitecte Josep Soler, la geògrafa M. Àngels Alió, la historiadora de l’Art Immaculada Socias i l’historiador Ramon Arnabat.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: