Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Vilafranca apagat s’emporta quatre gols en la visita a la Montañesa (4-1)

La propera jornada l’equip rebrà la visita de l’Europa (dissabte, 18:30h)

El FC Vilafranca visitava el Municipal de Nou Barris amb la idea de sumar la segona victòria de la temporada, després de sumar els 3 punts en la primera jornada contra el Vilassar. El que ningú, tampoc Ivan Moreno, esperava era tornar de la Bombonera amb un 4-1 en contra. Dura derrota de l’equip, que després de marxar amb l’1-0 en contra al descans, es va acabar de desfer en una segona part per l’oblit.

El partit no començava malament pels d’Ivan Moreno, que van gaudir d’una ocasió claríssima de Toni Cunill amb una aturada felina d’Eric Mourin.

Malgrat això, els locals s’avançaven al 18 de la primera després d’una desafortunada acció de Joel Bona. El defensa del Vilafranca introduïa la bola a la seva pròpia porteria després d’una centrada a priori inofensiva. Manca d’entesa amb el porter Toni Casamayor en la sortida, i gol.

A partir d’aqui, la més clara tornava a ser per la Montanyesa, amb un xut de Velillas.

Al segon temps, tímida reacció del Vilafranca, que buscava l’empat i tornava a posar a prova al porter local. Però la Montanyesa tornava a colpejar, en una jugada en transició, en què Velillas batia Casamayor per baix, fent el segon.

El gol del capità només va ser el preludi del tercer gol, obra de Nicolás Martínez, entrant com un punyal entre la defensa del degà.

El porter del Vilafranca va salvar en repetides ocasions el quart, que va acabar arribant des dels 11 metres, després d’una falta dins l’àrea de Joel Bona. Després de provocar el penal, Siabu Sanneh no va perdonar, per fer el 4-0.

Només Victor Oribe, que minuts abans ho provava també de lluny, va ser capaç de reduir distàncies, amb un potent xut des de la frontal.

I després de l’accident a Nou Barris, dissabte a les 18:30h el Vilafranca rep la visita de l’Europa, equip que ha guanyat les dues primeres jornades. En la darrera, victòria per 2-0 contra el Girona B.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: