Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’autobús urbà de Sant Sadurní estrena nous horaris i recorregut pel municipi

L’autobús urbà de Sant Sadurní estrena aquest dilluns canvis amb la introducció d’un nou recorregut circular per l’interior del municipi i horaris més amplis

El primer bus circularà a partir de 6 del matí i el darrer a dos quarts de nou del vespre amb freqüències de trenta minuts. El nou recorregut permetrà millorar la freqüència de pas per la parada de l’estació de RENFE i la connectivitat amb el CAP on cada mitja hora i de manera fixa, hi haurà un autobús a disposició dels usuaris.

Entre les novetats també destaca la millora de la connexió amb el barri de Sant Llorenç, un sector del municipi amb un índex de població major de 60 anys molt elevat. A mitjà termini, la millora es completarà amb la posada en marxa d’un nou autobús híbrid i amb una app que informarà del lloc on es troba del recorregut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: