Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els estudiants universitaris de Sant Sadurní es mostren satisfets del nou bus cap a l’Autònoma

Valoren de forma positiva l’anunci del bus directe a Bellaterra, tot i que troben a faltar més expedicions.

La Natàlia Cerdan estudia quart de Periodisme a la UAB. Explica que els estudiants de la capital del cava que van a la Universitat Autònoma fins ara havien de fer un pelegrinatge sortint de l’estació de tren amb la R4 fins a Martorell, després agafar transbord amb la R8 fins a Cerdanyola-Universitat i tot seguit esperar el bus que els portés fins a la seva facultat. Davant d’aquesta situació ja fa temps que es va crear un grup de whatsapp entre els joves per compartir vehicle privat.
Ara valoren de forma positiva l’anunci del bus directe a Bellaterra, tot i que troben a faltar més expedicions.
El nou servei alliberarà també de la carrera d’obstacles que suposa el viatge actualment de Sant Sadurní a Bellaterra amb les actuals obres de RENFE, que fan que des de Martorell s’hagi d’agafar un bus fins a Rubí, i de Rubí tornar a agafar un tren fins a Cerdanyola-Universitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: