Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca fan Hostalets de Pierola plaça de 9

Els vilafranquins van descarregar el 3de9f en aquest municipi de l’Anoia

Els Castellers de Vilafranca van actuar dissabte a la tarda a Hostalets de Pierola, en una actuació que van fer juntament amb els Moixigangers d’Igualada. Els Verds van començar la diada amb un nou 4de8 amb el tronc del 4de9 sense folre, un dels castells que, sí o sí, tenen en cartera per al Concurs de Castells. Seguidament van completar un bon 3de9f, convertint Hostalets de Pierola en nova plaça de 9 ja que és un municipi que mai havia vist un castell de 9 a casa.

Van tancar l’actuació amb la tde8f i el pde7f. Per la seva banda els Moixigangers d’Igualada van completar la tde8f, el 5de8 i el 3de8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: