Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El biòleg David Bueno parla dels cervells dels adolescents en una xerrada a Vilafranca

Sota el títol ‘El cervell dels adolescents’, David Bueno va intentar desmitificar l’adolescència i va afirmar que és normal que els les i adolescents tinguin moments de rebel·lia.

El biòleg i professor de genètica a la Universitat de Barcelona David Bueno va ser dijous al vespre al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca per tancar el cicle de conferències del MusicVeu de la Fundació Pinnae. Sota el títol “El cervell dels adolescents”, David Bueno va intentar desmitificar l’adolescència i va afirmar que és normal que els les i adolescents tinguin moments de rebel·lia i que facin alguna cosa que als adults no els hi agradi.

El biòleg va assegurar que el cervell té una gran plasticitat i d’adaptació als canvis en el temps i va assegurar que els adolescents necessiten «provar i equivocar-se, trencar límits i, de tant en tant encertar-la». A més a més també va apuntar que sempre imitaven a algun adult, tot i que no ho sembli, i que s’ha d’anar en compte amb les xarxes socials perquè poden aprendre comportaments que per ells mateixos no farien mai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: