Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura ‘Cel·la nòmada. Paisatges interiors’, d’Adrià Goula

S’inaugura a Sant Pere de Riudebitlles el resultat fotogràfic del projecte ‘Cel·la nòmada. Paisatges interiors’ d’Adrià Goula

Adrià Goula ha presentat el seu projecte anomenat ‘Cel·la nòmada. Paisatges interiors’ a Sant Pere de Riudebitlles. Es tracta d’una obra que parteix d’una recerca sobre la cel·la de la presó Model de Barcelona on va estar empresonat el seu avi durant la dictadura. Són fotografies que ha fet en diferents indrets del municipi des de una càmera estenopeica gegant, amb l’objectiu de convertir la memòria en un element tancat, tal com explica el propi autor.

‘Cel·la nòmada’ es podrà visitar fins el 27 d’agost al molí de cal Xerta a Sant Pere de Riudebitlles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: