Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Adrià Goula presenta ‘Cel·la nòmada. Paisatges interiors’ a Sant Pere de Riudebitlles

Adrià Goula presenta ‘Cel·la nòmada. Paisatges interiors’ a Sant Pere de Riudebitlles

Dissabte a les 8 del vespre, Adrià Goula mostra al molí de cal Xerta de Sant Pere de Riudebitlles les fotografies que ha fet en diferents indrets del municipi des de la ‘Cel·la nòmada’.

Dissabte a les 8 del vespre, Adrià Goula mostra al molí de cal Xerta de Sant Pere de Riudebitlles les fotografies que ha fet en diferents indrets del municipi des de la ‘Cel·la nòmada’, una càmera estenopeica gegant que es va presentar el 10 de juny passat.

La cel·la és un element que transforma la manera d’entendre la realitat i, per tant, una experiència que configura una visió del món. En aquest projecte Goula vol que l’element que conforma la mirada es faci físic, esdevingui real. La cel·la ja no és només una idea abstracta, una memòria, sinó que és una estructura real que ens ajuda a veure-hi i entendre com són les ombres a través de les quals veiem la nostra realitat. Amb la voluntat de comprendre els orígens de les nostres mirades, transformem la cel·la en un instrument per veure-hi, en una càmera estenopeica gegant que fa física la idea que la cel·la conforma la mirada.

Adrià Goula és arquitecte i des del 2004 combina la fotografia d’arquitectura amb treballs més personals de caràcter pluridisciplinar.

El projecte multidisciplinar ‘Cel·la nòmada’ parteix d’una recerca sobre la cel·la de la presó Model de Barcelona on va estar encarcerat el seu avi durant la dictadura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: