Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní recupera enguany la Festa de la Fil·loxera

Aquest dilluns s’ha fet la presentació de les principals novetats de la festa per part del president de l’Associació Festa de la Fil·loxera, Pitu Rojano.

Als promotors de la festa els fa molta il·lusió per recuperar-la en el seu format tradicional i al carrer al 100% després de la pandèmia.

Enguany se celebra el 30è aniversari de la Festa infantil i 41a edició de la Festa de la Fil.loxera. El dia 3 de setembre tindrà lloc una gran jornada amb activitats aquàtiques, infantils, concerts i zona de food trucks. La festa es desenvulopa entre el el dimecres 7 i el dijous 8 de setembre, amb un pressupost enguany de 100 mil euros, el més elevat de la seva història. I l’Associació Festa de la Fil·loxera té la voluntat de seguir creixent com una festa tradicional i de foc. La previsió és cremar més de 300 quilos de pòlvora.

Com a novetats destaquen l’estrena d’un grup juvenil a la Festa Infantil per tal de mantenir el vincle un cop superen l’edat per participar a la festa infantil. D’altra banda els ceps s’incorporen per primera vegada a l’acte de l’Escampada de Fil·loxeretes del dia 7. També destaca la retransmissió per per la Xarxa de televisions locals de la Festa de la Fil·loxera la nit del 8 de setembre, amb el suport de Penedès Televisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: