Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La diada de La Bisbal es podrà veure en un resum especial el dilluns 15 d’agost a Penedès TV

El primer gran duel entre les colles de Valls i els Castellers de Vilafranca abans de Sant Fèlix té lloc a la tradiconal diada de Festa Major de la Bisbal, el dilluns 15 d’agost.

A partir de dos quarts d’una del migdia, al carrer Doctor Robert es veuran les cares la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca. La diada serà retransmesa en directe per Ràdio Vilafranca amb locució de Pep Ribes. També serà enregistrada per un quip de Penedès TV i es podrà veure en un programa d’una hora de durada que s’emetrà aquest dilluns a Penedès TV. La primera emissió tindrà lloc a les set a la tarda i en reposició a les onze de la nit. L’especial de La Bisbal del Penedès comptarà amb locució de Toni Comas i els comentaris d’Aina Mallol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: