Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 5 de 9 de la Vella i Torre de 9 dels Verds, els castells més destacats a la Bisbal

La diada castellera de la festa major de la Bisbal del Penedès ha permès veure dos castells de gamma extra.

La Vella de Valls, la Joves Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca i els Bous de la Bisbal han participat en la tradicional diada de la Mare de Déu d’Agost.
Els Verds van fer la Torre de 9 amb folre i manilles. Va ser emocionant, la van haver de defensar al límit, especialment les manilles i el tronc, que van controlar bé les batzegades que patia, i la van descarregar.
Els vilafranquins també van haver de treballar per descarregar el 3 de 9 amb folre i el 4 de 9 amb folre. En la ronda de pilars, van fer el pilar de 7 amb folre, que només van poder carregar.
La construcció més destacada de la Diada va ser el 5 de 9 amb folre de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. El castell va pujar molt segur. És el segon cop que els vallencs de camisa rosada descarreguen el 5 de 9 aquesta temporada. La Vella també va descarregar sense problemes el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre i el pilar de 7 amb folre.
La Joves de Valls va descarregar la tripleta amb el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre i el 5 de 8, tancant la seva actuació descarregant el pilar de 7 amb folre, mentre que els Bous van descarregar el 4 de 7.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: