Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya del préssec d’Ordal al mercat de Vilafranca ha estat satisfactòria

Una de les parades habituals al mercat dels dissabtes a Vilafranca és la de l’ADV Fruita Dolça de l’Alt Penedès, que entre altres productes ofereix els tradicionals préssecs d’Ordal

El president de l’entitat, Josep Torrents, comenta que la campanya d’estiu al mercat vilafranquí acostuma a ser positiva, ja que força anys que hi són presents i la gent coneix bé el producte que ofereixen. Un préssec que al final ha estat de bona mida i més dolç que altres anys

El préssec d’Ordal és una fruita de temporada i de secà. La manca de pluges d’aquests darrers mesos va fer que sobre tot els primers que es van collir tinguessin un calibre un xic més petit de l’habitual. Ara ja caldrà esperar l’any vinent per poder tornar a a gaudir-ne.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: