Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Impulsem Penedès denuncia mancances en el transport intermunicipal al territori

Consideren que per exemple és una discriminació cap els alumnes de certs municipis que volen cursar estudis post obligatoris, i que no disposen de transport que els acosti als instituts.

A través d’un comunicat, aquesta formació posa sobre la taula les deficiències que en el tema de transport públic hi ha a la comarca, amb poques línies de bus interurbà i horaris que sovint no s’ajusten a les necessitats de la ciutadania.

Ara s’han volgut centrat en el cas concret dels alumnes que volen fer estudis post obligatoris, i que ja no disposen de transport escolar per acostar-se als centres. La regidora de Mediona i membre del grup motor de Impulsem Penedès, Sònia Poch, posava com a exemple el cas del seu municipi, en que els alumnes de formació post obligatòria tenen un bus per anar fins a l’institut, però de tornada els deixen a Sant Quintí de Mediona.

Impulsem Penedès considera que aquesta deficient xarxa de transport públic no fa més que potenciar el transport privat, i denuncien que des del Govern de la Generalitat es legisla pensant només en l’àrea metropolitana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: