Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinseum alça la copa

El Vinseum presenta una exposició temporal de llarga durada que prefigura i anuncia quina fesomia tindrà el futur museu.

El Vinseum obre aquest divendres a la capella l’exposició ‘Alcem la copa!’ l’exposició que es mantindrà oberta els vuit mesos en què estarà tancat la resta del museu per tal de muntar la nova exposició permanent. ‘Alcem la copa!’ es podrà visitar des d’ara i fins el 30 d’abril, i aquests dies de Festa Major i fins al 4 de setembre, conviurà amb l’exposició permanent actual, que es començarà a desmuntar el dia 5.
Serà una mostra concentrada en 100 m2.
L’entrada a la nova exposició tindrà un preu de 2 euros, però serà gratuïta durant la festa major. L’entrada física també modifica la seva ubicació.
El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, convida a tothom a alçar la copa en un brindia que clourà la propera primavera.
L’exposició temporal està comissariada per Dani Freixes, que també es va encarregar de la museografia que es podia veure fins ara i de la futura museografia del Vinseum. La mostra també té textos del guionista de la futura museïtzació, Toni Orensanz.
La inauguració del nou Vinseum està prevista pel maig de 2023.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: