Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ministeri aprova el projecte de la rotonda de la N-340 a Sant Pau d’Ordal

El pressupost estimat de l’actuació és 1 milió i mig d’euros.

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha aprovat l’expedient d’informació pública i el projecte de traçat d’una rotonda a la N-340, a Sant Pau d’Ordal, a Subirats. L’actuació persegueix una millora de la seguretat viària, gràcies a la nova ordenació del trànsit mitjançant una glorieta de 64 metres de diàmetre exterior.

La rotonda se situarà on actualment es troba la intersecció en forma de T amb la carretera BP-2427, que va a Sant Sadurní d’Anoia. Però també enllaçarà amb la carretera local BV-2428 a Sant Pau d’Ordal, que connecta amb la N-340 mitjançant una altra intersecció a T situada a uns 300 m de la primera, així com amb l’accés a la urbanització de la Muntanya Rodona.

El pressupost estimat de l’actuació és 1 milió i mig d’euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: