Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Desmantellen 500 plantes de marihuana en una nau de Vilafranca

Desmantellen 500 plantes de marihuana en una nau de Vilafranca

La intervenció va permetre decomissar 500 plantes de marihuana i cabdells disposats per a la venda amb un pes de 20 quilos

La Policia Nacional i la Policia Local de Vilafranca han donat a conèixer aquest divendres que en l’operatiu conjunt que van fer el dia 11 d’agost en una nau del carrer Font del Cuscó número 3, al polígon Les Salines, van desmantellar un sofisticat cultiu indoor de marihuana i van detenir el responsable de la plantació.

La intervenció va permetre decomissar 500 plantes de marihuana i cabdells disposats per a la venda amb un pes de 20 quilos. L’operatiu policial va començar amb la vigilància de la nau a mitjans del mes de juliol i el dia 11 d’agost es va efectuar l’entrada i registre a l’espai.

Després de realitzar les inspeccions elèctriques oportunes, els tècnics van concloure que també s’estava duent a terme un frau elèctric amb l’enganxament il.legal de la llum a una altra nau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: