Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Lliuren la foto de l’acte Fem Pinya pel Personal Essencial

Lliuren la foto de l’acte Fem Pinya pel Personal Essencial

El 13 de març, dos anys després d’haver-se declarat l’Estat d’Alarma, es va celebrar a Vilafranca l’acte Fem Pinya pel Personal Essencial a l’esplanada de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

La jornada, organitzada per les 3 colles castelleres vilafranquines i els Falcons de Vilafranca, tenia com a objectiu agrair la feina a totes aquelles persones i entitats que durant la pandèmia han estat treballant de valent a primera línia, és a dir, era un agraïment a tot el personal essencial. Durant l’acte es van alçar davant l’entrada principal de l’hospital 4 pilars, un de cada una de les colles, i d’aquesta fotografia s’ha n’ha fet un quadre, que dijous passat va ser exposat i que quedarà per sempre en el vestíbul de l’hospital. A més es va fer una rèplica en petit, per a tots aquells que van col·laborar en l’acte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: