Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort de forma sobtada l’escultor Ángel Camino

L’artista, que vivia a Sant Martí Sarroca des de fa molts anys i que té una exposició en aquests moments al Claustre de Sant Francesc, estava passant uns dies de vacances a Àustria.

La mort li ha sobrevingut aquest diumenge de forma sobtada mentre estava passant uns dies de vacances a casa d’uns amics d’Àustria. El passat 25 de maig va ser protagonista del programa L’Entrevista de Penedès TV amb motiu de dues exposicions al claustre de Sant Francesc de Vilafranca. De fet La paraula, la matèria, el somni amb peces al voltant del pati del claustre encara es pot veure fins al 31 de juliol.

Ángel Camino tenia 68 anys, va néixer a Valladolid però es va criar al País Basc on va conèixer l’escultor Jorge de Oteiza i va posar rumb a la seva vena artística. També va estudiar a Deba, a l’Escola Massana de Barcelona i a París. Als anys setanta i vuitanta es va dedicar a la docència a l’escola Illa de Sabadell, a l’Escola Massana i l’Escola de Gravat de Calella, entre d’altres centres. Algunes de les seves obres es poden veure a diferents indrets de l’estat i a l’estrager. És també l’autor de l’escultura en homenatge a Lluís Companys a la rambla de la Girada de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: