Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Empar Moliner presenta ‘Benvolguda’ a les tertúlies d’estiu als cellers

L’escriptora Empar Moliner ha estat la protagonista de la segona vetllada del cicle de Tertúlies d’estiu als cellers, que tenia lloc aquest dimecres al vespre a Caves Llopart.

A la segona sessió del cicle organitzat per La Cultural llibreria, Vinseum, Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca i la Biblioteca Torras i Bages, la popular escriptora ha conversat amb el periodista Josep Maria Soler sobre ‘Benvolguda’, la seva darrera novel·la que va resultar guardonada a la convocatòria d’enguany del Premi Ramon Llull, un dels més prestigiosos de la literatura catalana.

A ‘Benvolguda’, una dibuixant de prestigi entrada a la cinquantena, esposa i mare feliç, intueix que el seu marit, primer violí d’una orquestra, li farà el salt amb una companya més jove.

Empar Moliner ha explicat just abans de l’acte que el cicle de tertúlies d’estiu als cellers li sembla una iniciativa «meravellosa».

La tertúlia es pot recuperar a través de Ràdio Vilafranca, on s’emetrà aquest dijous a les nou del vespre, i també a la pàgina web rtvvilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: