Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen plantar la primera td9fm diumenge a Mataró

Els Castellers de Vilafranca demanen la col.laboració de tothom tant per a l’assaig com per a la diada de diumenge

Els Castellers de Vilafranca tenen una cita important aquest diumenge a partir de dos quarts d’una del migdia a la diada de les Santes de Mataró amb els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa. Si són prou gent els verds volen fer un pas més i, a banda del 3 i 4d9f, els agradaria portar a plaça la torre de nou amb folre i manilles, que suposaria el segon gamma extra vist des de l’inici de la pandèmia després del pilar de 8 amb folre i manilles que els verds van fer fa unes setmanes a Tarragona. El cap de colla dels Verds, Sisco Benet, està content amb el treball fet fins ara.

Els verds demanen la col.laboració de tothom tant per a l’assaig com per a la diada de diumenge. Amb la diada de les Santes començaran les retransmissions en directe de diverses jornades castelleres tant per Penedès Televisió com per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: