Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes del FPO Dual de restauració enoturística simula un restaurant amb públic real

L’alumnat va simular un restaurant per posar en escena els continguts que han estat aprenent fins ara.

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ha acollit un acte de cloenda abans de les vacances d’estiu amb l’alumnat del programa FPO DUAL, on cursen el Certificat de Professionalitat en Servei de Restaurants amb especialització Enoturística.

L’alumnat va simular un restaurant per posar en escena els continguts que han estat aprenent fins ara. L’acte incloïa una copa de benvinguda, un assortit d’embotits, truites, formatges de diferents tipus i uns postres com fruita i dolços que tancaven el menú. Tot això amb un parell de vins per maridar el menjar. Des de l’Ajuntament la regidora d’Educació Txell Montserrat destaca la importància de l’FPO Dual.

Aquest curs és un programa de formació professional per a l’ocupació en format dual que va posar en marxa el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el qual ha permès contractar a joves en situació d’atur que reben una formació que els permeti obtenir un certificat de professionalitat, al mateix temps que estan contractats, per una empresa durant 12 mesos.

Va néixer amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones joves, especialment de les que no disposen de qualificació professional, que són les més afectades per l’atur i la precarietat.
El proper mes de setembre, reprendran la formació, la qual durarà fins al març del 2023, al mateix temps que treballen a l’empresa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: