Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Divendres s’inicia la Festa Major de Sant Martí

Divendres s’inicia la Festa Major de Sant Martí

Els actes s’allargaran fins dilluns, amb propostes per a tots els públics.

El trileig de campanes a les 3 de la tarda servirà per anunciar la festa, que s’acompanyarà de la traca d’inici de festa que s’encendrà a l carrer de la Font de Sant Martí. Ja més a la nit hi haurà l’actuació de la coral Sarroca Nova a les 10 de la nit a la plaça de Catalunya. En aquest mateix espai a 2/4 d’11 Eva Codina pronunciarà el pregó. Els actes de divendres finalitzaran amb les actuacions de Gina & The Tonics a les 12 de la nit a la Plaça de Catalunya i en acabar actuaran Los Manolos.

Dissabte entre altres activitats hi haurà la cercavila de balls populars que sortirà del carrer de La Font a les 6 de la tarda, i la posterior exhibició amb les sàtires dels diables Aristois a partir de 2/4 de 8 del vespre a la plaça de Catalunya. Dissabte hi haurà el ball de nit amb la Principal de la Bisbal a la mitjanit a la Plaça de Catalunya; i a la mateixa hora a la Rambla dels Països Catalans hi haurà nit jove amb ‘Arc de triomf’, ‘La banda del cotxe rojo’ i ‘Dj Hurtu i Chone’.

Per diumenge s’han previst matinades a 2/4 de 7 a la plaça de Catalunya, i després al llarg del dia diverses activitats esportives com ara futbol de veterans o un torneig de bitlles catalanes.

Per dilluns, darrer dia de la Festa Major, entre els diferents actes hi ha l’espectacle musical de ‘The Penguins: Reggae per xics’ a 2/4 de 7 a la plaça de Catalunya; el sopar a la fresca al Parc de la Pau a partir de les 9 de la nit i en aquest mateix espai a les 11 de la nit i l’espectacle ‘Home orquestra’ amb Peyu.

La programació completa de la Festa Major de Sant Martí Sarroca es pot consultar a la web de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: