Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detinguda la parella d’un jove assassinat el 2021 a Gelida per participar a la seva mort

Detinguda la parella d’un jove assassinat el 2021 a Gelida per participar a la seva mort

Els investigadors, que ja havien detingut els dos autors materials de la mort, van detectar un comportament estrany en la parella del finat i van seguir investigant-la.

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 22 anys relacionada amb l’homicidi de la seva parella.
El dia 10 d’abril de l’any passat els Mossos van rebre l’avís d’una persona ferida a la via pública. Diverses patrulles es van adreçar al lloc, juntament amb el Sistema d’Emergències Mèdiques, que va certificar-ne la mort violenta, amb diverses ferides d’arma blanca.
Els investigadors van parlar amb la parella de la víctima, i testimoni dels fets, que va relatar com dues persones desconegudes els van interceptar en el camí que anava des del seu domicili a les afores de la població, fins al propi municipi de Gelida. A l’alçada del pont de la riera, aquests joves els van demanar que els acompanyessin fins a la riera, lloc on es va produir l’acció homicida.
Posteriorment, de totes les gestions d’investigació realitzades es va aconseguir identificar els dos presumptes autors, i el dia 12 d’abril els van detenir i van escorcollar el seu domicili. Allà hi van trobar armes blanques i roba amb perfil genètic de la persona assassinada. Eren dos homes, menors d’edat i amb vinculació familiar.
Tot i que els dos autors materials estaven detinguts, els investigadors no van donar per conclòs el cas, ja que els va estranyar la persistent manca de col·laboració, així com determinats comportaments de la parella sentimental del finat. Fruit d’aquesta percepció, els investigadors han dut a terme al llarg d’aquests catorze mesos diversos estudis de les comunicacions entre els detinguts, el finat, la seva parella i un tercer germà dels autors, així com d’altres gestions relacionades amb perfils de xarxes socials.
Finalment els investigadors van localitzar indicis, que fonamentarien la coautoria de l’assassinat tant de la parella i testimoni dels fets, com el tercer germà dels presumptes autors.

De la informació amb la que han treballat els investigadors se’n desprèn que tant la detinguda, com el tercer germà van convèncer els dos detinguts per agredir a la víctima, que finalment va acabar morint a causa de les lesions.

El dia 16 de juny, en un dispositiu de localització els investigadors van detenir la investigada, i un cop va passar a disposició de l’autoritat judicials, aquesta va decretar el seu ingrés a presó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: