Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, visita Subirats

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, va visitar el divendres passat el municipi de Subirats, on va poder conèixer diferents projectes impulsats pel consistori.

En aquesta visita, la presidenta estava acompanyada per l’alcalde i diputat d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons, juntament amb el diputat de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns, Carles Ruiz.

Núria Marín va conèixer el projecte del nou Espai Esperanto i va completar la seva visita a Subirats coneixent el projecte Enobicing Penedès. Es tracta d’un projecte de mobilitat sostenible que enllaça l’estació de Renfe de Lavern-Subirats, on hi ha l’Oficina de Turisme, amb diversos recorreguts cicloturístics entre les vinyes del Penedès, amb possibilitats de bitllets combinats de Bici-Tren per disposar de bicicletes de lloguer a la mateixa estació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: