Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president del Parlament i la presidenta de la DiBA, entre els convidats per Sant Fèlix

El president del Parlament, la presidenta de la Diputació i diverses conselleres han viscut la diada de Sant Fèlix des del balcó de l’Ajuntament.

Com cada Sant Fèlix, l’Ajuntament de Vilafranca ha rebut la visita de diversos convidats i convidades institucionals. Han visitat Vilafranca entre d’altres el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i les conselleres Ester Capella, Meritxell Budó i Mariàngela Vilallonga.

El president del Parlament ja era a Vilafranca durant l’anada a ofici acompanyat de representants d’ERC a la vila i a la comarca. Torrent ja havia vingut a la festa major de Vilafranca i feia una recomanació: venir almenys una vegada a la vida a veure la diada de Sant Fèlix.

Per la seva part, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, venia per primer cop a la festa major vilafranquina.

La Consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, destacava la riquesa del patrimoni cultural català posant com exemple les sardanes i els castells.

La Consellera de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Meritxell Budó, agraïa la invitació a l’alcalde de Vilafranca i feia un paral·lelisme entre els castells i la política.

Ester Capella, Consellera de Justícia, posava el focus, per la seva banda, en la riquesa i la diversitat de la festa major vilafranquina.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i regidors de l’equip de govern, així com d’alguns partits de l’oposició, han exercit d’amfitrions de la jornada. Regull posava de relleu la importància de la diada de Sant Fèlix.

A banda de veure els castells des d’un punt de vista privilegiat, els convidats i convidades han vist entrar a plaça tots els balls, els Falcons i la banda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: