Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’actuació de ‘Seven sides’ tancarà dissabte la temporada del Jazz Club Vilafranca

L’actuació de ‘Seven sides’ tancarà dissabte la temporada del Jazz Club Vilafranca

Jazz Club Vilafranca presenta el darrer concert de la temporada després del canvi de ritme que ha suposat el Cicle NU, celebrat el passat mes de maig.

La cloenda la farà un septet singular amb tres veus i trompeta al capdavant. ‘Seven Sides’ ofereix aquesta particularitat pel que fa a la formació, però també significa el retorn a Vilafranca de l’Alfons Carrascosa, un dels músics històrics i amb més talent del País. Serà un retorn amb els millors ingredients que ens podria donar, tot presentant música i arranjaments propis, executats per uns intèrprets que fusionen experiència, talent i joventut.

A partir de 274 de 9 del vespre a l’Auditori del Vinseum, les set cares d’aquest grup ens faran viure la fluïdesa i l’experimentació que el compositor vol transmetre amb aquest projecte: una música que va directa a les emocions. A banda de la vessant melòdica, expressada amb unes veus en estat pur, l’autor ofereix un enfocament nou a les harmonies gràcies a uns excel·lents solistes que es donen la mà amb joves figures emergents. Tot plegat fa de ‘Seven Sides’ una proposta seductora, i d’una qualitat jazzística insubornable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: