Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte té lloc la Champions for Pedrito, impulsada per l’ex-Vilafranca Juan Pablo Amantini

El partit benèfic comptarà amb la participiació de jugadors destacats del futbol català i es diputarà dissabte, a les 18h, al Camp de la Feixa Llarga.

Després d’un bon grapat de mesos de treball i d’espera, aquest dissabte, a les 18h de la tarda, el camp de la Feixa Llarga d’Hospitalet serà l’escenari del partit benèfic de la iniciativa Champions for Pedrito. Una campanya impulsada per Juan Pablo Amantini per tal d’ajudar el seu fill, que pateix la malaltia rara del síndrome Coffin Siris.

Un dels objectius principals és recaptar fons per l’adquisició d’un gos terapèutic de la raça Australian Cobberdog, que milloraria la qualitat de vida del Pedrito.

En els darrers mesos, el món del futbol s’ha volcat amb la iniciativa. Han estat moltes les personalitats que han aportat el seu granet de sorra: jugadors de primera divisió com Enric Gallego, Pedri o Pau Torres, són un petit exemple dels molts que han mostrat el seu suport al Pedrito. El creixement i l’acollida de la campanya ha estat espectacular.

En la prèvia del partit Amantini destaca el poder del futbol i la capacitat d’aquest esport de transcendir més enllà del terreny de joc. Però la Champions for Pedrito no s’acabarà dissabte amb el partit benèfic.

Dissabte, el Camp de la Feixa Llarga serà la festa del futbol i la solidaritat, amb l’objectiu d’ajudar al Pedrito a aconseguir una millor qualitat de vida i fer front al Coffin Siris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: