Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’artista Àngel Camino presenta dues exposicions al claustre de Sant Francesc

L’artista Àngel Camino presenta dues exposicions al claustre de Sant Francesc

Formant part del cicle Paraules als Claustres, l’escultor i gravador Ángel Camino presentarà aquest divendres 27 de maig les seves propostes ‘Volaverunt’ i ‘La paraula, la matèria, el somni’.

‘Volaverunt’ es podrà veure a la Sala Fosca del Claustre i està composta per un recull de gravats de tres dimensions que el mateix artista defineix com a peces que ocupen l’aire, surten del marc i s’apoderen de l’espai. Aquesta mostra es podrà visitar fins al 27 de juny.

‘La paraula, la matèria, el somni’ són peces escultòriques que s’instal·laran al voltant del pati del claustre i que cadascuna d’aquestes peces ha estat escollida per l’artista amb la tria prèvia d’un poema. Les peces triades mai no han estat exposades a Vilafranca. Poesia i escultura dialoguen entre elles i propicien al visitant un espai per al pensament i el somni. Aquest recull de peces poètiques romandran al pati de claustre fins al 31 de juliol.

L’acte inaugural de les dues exposicions tindrà lloc a les 8 del vespre al mateix claustre i comptarà amb la presència de l’artista i del regidor de Cultura, Ricard Rafecas.

Els horaris de visita són de dimecres a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre i dissabtes i diumenges d’11 del matí a 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: